- Life is Beautiful Hair & Beauty

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Standhouders
BEURSINFORMATIE

Aan de inrichting van de Eusebiuskerk wordt veel aandacht besteed en ook het handelsplein zal in stijl worden aangekleed waardoor het een sfeervol geheel zal worden.

Op onderstaande plattegrond vindt u de standnummers waarop u kunt klikken en enige informatie ziet. Een aantal stands zijn voorzien van een zwart theatergordijn aan de achterzijde met witte voile gordijnen als tussenwand. Andere stands zijn als eiland in te richten.

Iedere stand wordt voorzien van vloerbedekking, 1 statafel met een trendy rok en 1000 watt stroom. Indien u meer stroom wenst verzoeken wij u dit bij inschrijving te melden. De standinrichting komt voor verantwoordelijkheid van de standhouders.

De publiciteit voor het LIFE IS BEAUTIFUL HAIR & BEAUTY EVENT powered by BEAUTY PILLOW zal enorm zijn.

- Mediapartner It’s Amazing gaat aan dit spetterend event uitgebreid aandacht besteden in de vakbladen ANKO Kapperszaken, Coiffure, One Hairdresser Paper en de Kosmetiek.

- Het RTL4 Lifestyle-programma Life is Beautiful zal voorafgaand aan het event tv-momenten besteden aan dit spektakel. Ook zullen zij gedurende het event tv-opnamen maken en u de gelegenheid bieden deel te nemen aan een item in Life is Beautiful. U kunt zich middels het inschrijfformulier aanmelden voor deelname aan het programma. Diverse mogelijkheden worden u aangeboden.

- Bloggers en vloggers zijn aanwezig om voor social media indrukken op te doen, reviews te schrijven en interviews af te nemen.

Al met al bieden wij u een groot platform om uw bedrijf, product of dienstverlening in de spotlight te zetten bij de professionele bezoekers danwel in de media.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu