- Life is Beautiful Hair & Beauty

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Standhouders
Mediapakket:

LOGO
Het is mogelijk om uw logo te vermelden op de site, in advertorials van de vakbladen ANKO Kapperszaken, Coiffure, One Hairdresser Paper en Kosmetiek.
Tevens zal een groot LCD-scherm boven het podium geplaatst worden met uw logo alsmede een groot logobord  waar fotomomenten plaatsvinden voor o.a. social media.

Prijs € 150,-


RTL4 Life is Beautiful
Het Lifestyle tv-programma Life is Beautiful is één van de paradepaardjes van marktleider RTL4 met een gemiddeld bereik van wekelijks tussen de 200.000 en 300.000 kijkers. Diverse onderwerpen worden in dit trendy programma belicht voor mensen die houden van luxe en gezond leven. Life is Beautiful is mediapartner van ons event en in dat kader kunnen wij u een mooi voorstel doen.

Wij bieden u de mogelijkheid geïnterviewd te worden door de presentatrice van Life is Beautiful met daaraan gekoppeld beelden van uw bedrijf en/of stand en uw producten/diensten. Vanzelfsprekend zal vantevoren een redactioneel gesprek plaatsvinden tussen u en de presentatrice. Uw item met interview kan 1, 2 of 3 minuten duren en zal na uitzending ook voor u rechtenvrij beschikbaar zijn ten behoeve van Facebook, website, beurzen en presentaties.

Deelname aan Life is Beautiful is inclusief:
- Opnamen op het event, incl. cameraman, montage, regisseur en presentatrice
- Uitzending op zondag bij RTL4 met een herhaling op RTL4
- Gebruik van het item op website en Facebookpagina middels de embedded code
- Het item op de website rtl.nl/lifeisbeautiful met een link naar uw website
- Facebookpagina van Life is Beautiful
- Onder in het scherm de bedrijfsnaam en persoonsnaam inclusief functie in beeld- De bedrijfsnaam op de aftiteling; “met dank aan                                                                                                                                                                        ”
- Uitzending op RTL XL waar het item continu bekeken kan worden gedurende 1 jaar

Tarieven tv-opname:
Item/interview 3 minuten € 2.790,-
Item/interview 2 minuten € 2.090,-
Item/interview 1 minuut € 1.190,-

Genoemde bedragen zijn allen exclusief BTW.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu